Post

Met een frankeermachine of partijenpost verzendt u uw post altijd tegen het voordeligste tarief.

Pakketten

Efficiënt online uw (brievenbus)pakketten aanmelden tegen een voordelig tarief op het verzendplatform van Frama.

E-mailen

Veilig, aangetekend en volgens de AVG-richtlijnen e-mailen, dat is RMail.

Frama online verzendservice

Frama verzendplatform: een oplossing voor elke poststroom

Of u nu één of honderd brieven of pakketten per dag verstuurt, Frama biedt u een passende oplossing waardoor u altijd tegen het voordeligste tarief verzendt. Neem contact op met onze adviseurs om een persoonlijk en vrijblijvend advies te ontvangen.

Neem contact op

Onze klanten aan het woord

Zien is geloven dat begrijpen wij maar al te goed. Wie kan er nou beter vertellen hoe u uw poststroom optimaal kunt verwerken met Frama? Juist dat zijn onze klanten! Graag laten wij onze klanten aan het woord om u te overtuigen van onze mogelijkheden.

Jasper Snieder
Directeur bij FactorInck

"Met Frama verwerk ik snel en efficiënt mijn dagelijkse post en kan ik heel eenvoudig portokosten inzien, splitsen en doorbelasten."

Bern Koele
Eigenaar van Ergoswiss

"Het pakketlabel print ik vanaf elke computer of via een mobiel waardoor ik niet per se op kantoor hoef te zijn. Dat werkt erg fijn."

Pim Rijlaarsdam
Technisch Directeur

"Met de RMail plug-in kan ik vanuit mijn bestaande e-mail programma simpel en snel berichten met een vertrouwelijk inhoud of vertrouwelijke bijlage, beveiligd versturen. Dit sluit goed aan op de AVG en onze eigen dienstverlening."

Veelgestelde vragen

Wij staan voor u klaar! Daarom alvast een aantal veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen en/of liever contact met een adviseur? Neem dan contact met ons op.

Toegang tot het verzendplatform is geheel gratis! Een account aanmaken doet u al binnen één minuut.
Met een Frama frankeermachine frankeert u uw post altijd 9% goedkoper dan de postzegel. U heeft al een frankeermachine, inclusief inkt en onderhoud, vanaf €7,95 per maand. Geen investeringen vereist dus.
Uw pakketten en brievenbuspakjes naar zowel binnen- en buitenland verstuurt u eenvoudig via het verzendplatform van Frama. U meldt uw pakketten online binnen één minuut aan, print het label eenvoudig uit met uw printer en betaalt achteraf op rekening. En dat tegen gereduceerde tarieven, uw voordeel kan oplopen tot 15%.
Ja, uw kunt u pakketten naar zowel binnen- als buitenland aanbieden met track en trace optie, waardoor u altijd inzicht heeft over de status van uw brievenbuspakjes en pakketten.
Vertrouwelijke e-mails verzendt u veilig en aangetekend met RMail. RMail maakt gebruik van encryptie die voldoet aan de AVG-richtlijnen. U ontvangt tevens van iedere verzonden e-mail een bewijs van inhoud en bewijs van aflevering zodat u weet wie wat wanneer heeft geopend. Beide bewijzen zijn rechtsgeldige bewijsstukken.
Als u poststukken heeft met verschillende gewichten kunt u het aanbieden met Frama Flex. U verzendt uw post tegen het gemiddelde gewicht en bespaart hierdoor flink op uw portokosten.