Loading...

Snel en eenvoudig brieven versturen met Frama

Verstuur brieven op een manier die bij jou past. Kies voor het gemak van de frankeermachine, profiteer van aantrekkelijke partijenpost-tarieven of ga voor flexibiliteit met de digitale postzegel.

Brieven verzenden met Frama

Verzendopties voor brieven

Frama biedt meerdere verzendopties met diverse voordelen. Weet je niet (goed) wat je moet kiezen? Dan helpen onze postkenners je gratis en vrijblijvend op weg.

Frankeermachine

Met dit handige apparaat frankeer je binnen no-time meerdere brieven tegen voordelige tarieven. Gegarandeerd goedkoper dan postzegels.

Frama heeft een frankeermachine voor jouw brieven
Partijenpost

Wil je meerdere poststukken tegelijk versturen? Dan is partijenpost een eenvoudige en voordelige keuze voor jou. Simpel, snel en efficiënt.

Met partijenpost verstuurt je snel je brieven
Digitale Postzegel

Heb je naast brievenbuspakjes of pakketten ook weleens een losse brief te versturen? Dan is de digitale postzegel ideaal. Flexibel, eenvoudig en locatie-onafhankelijk.

Met de digitale postzegel kan je altijd brieven versturen

Efficiënter werken met Frama’s postverwerking

Het handmatig verwerken van je post is een tijdrovende klus. Automatiseer je processen daarom met de couverteermachines, briefopeners, vouwmachines of sluitmachines. Voor iedere situatie een passende oplossing.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Een normale brief naar het buitenland versturen doe je heel eenvoudig met de frankeermachine. Wil je een aangetekende brief naar het buitenland versturen, gebruik dan MijnFrama. Heb je meerdere brieven tegelijk te versturen, dan heb je een partij en kun je ook gebruik maken van partijenpost.

Verzend jij jouw brief aangetekend, dan wordt deze extra zorgvuldig behandeld in een speciaal beveiligd postproces. Het verzendbewijs van een aangetekende brief biedt jou juridische zekerheid. Buitenlandse aangetekende post wordt altijd via de snelle Priority service verstuurd.

Ook wordt met aangetekend verzenden een handtekening voor ontvangst gevraagd en ontvang je een verzendbewijs.

Afhankelijk van wat je verstuurt, kun je kiezen voor een andere optie. Denk aan de frankeermachine, partijenpost of digitale postzegel

De digitale postzegel heeft dezelfde functie als een normale postzegel, maar, de naam zegt het al: de digitale postzegel is digitaal, in plaats van fysiek. Je maakt een digitale postzegel eenvoudig aan via het verzendplatform van Frama. Vervolgens print je de postzegel uit en plak je ‘m op je poststuk.

Een aangetekende brief is duurder dan een normale brief, omdat je extra diensten krijgt. Wil je de exacte tarieven weten? Neem dan contact op of bekijk onze tarievenpagina.

In de meeste gevallen worden brieven binnen 24 uur bezorgd. Houd wel rekening met vakantiedagen en andere bijzondere bezorgmomenten. Wij proberen onze gebruikers hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden door middel van interne communicatie of blogs.

Wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies?

Onze postkenners staan voor je klaar om passend advies op maat te geven, gratis en vrijblijvend!

bubble
bubble1