Loading...

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt op: 10 januari 2022
Introductie

Al onze aanbiedingen en overeenkomsten geschieden onder voorwaarden van NLdigital. De NLdigital Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht. Om de volledige versie van deze voorwaarden te bekijken of downloaden kunt u op onderstaande link klikken.

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Frama Nederland B.V. goederen en/of diensten van welke aard en onder welke benaming dan ook aan klant levert.

Bekijk of download hier de algemene voorwaarden.

Voorwaarden verzendplatform

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die voortvloeien uit het gebruik van diensten op het verzendplatform. Op alle diensten die klant op het verzendplatform kan gebruiken zijn van toepassing:

  • MijnFrama Voorwaarden
  • NLdigital Voorwaarden. De NLdigital Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.
  • De geldende voorwaarden van de vervoerder(s).

Bekijk of download hier de voorwaarden van het verzendplatform.

Voorwaarden PostNL

Het gebruik van de producten en diensten van PostNL vindt plaats op basis van verscheidene voorwaarden. Welke van de voorwaarden van toepassing zijn hangt af van de aard van de postzending en van de gewenste aanvullende diensten.

Bekijk hier de voorwaarden van PostNL.

Voorwaarden RPost

De EULA is een wettelijke overeenkomst tussen de klant (een individu of een enkele entiteit) en Frama Nederland B.V. voor het gebruik van diensten of software inclusief bijbehorende media, gedrukt materiaal en alle online documentatie.
Bekijk of download hier de EULA van RPost.

Het privacybeleid van RPost is uitsluitend van toepassing op het gebruik van de diensten van e-communicatie: RMail.
Bekijk of download hier het privacybeleid van RPost.