Loading...

Vitamines.com

Een aantal maanden geleden opende Vitamines.com haar online deuren. De webshop heeft een hyperfocus op de verkoop van supplementen en vitamines. Dagelijks gaan er tientallen orders de deur uit. “We groeien hard en Frama denkt fijn mee in de mogelijkheden.”

Vitamines.com
Fulfilment van Frama

Vitamines.com verkoopt verschillende bekende namen, maar daarnaast ook producten van eigen merk: Herbolist en Boom Proteïne. “We hebben een uitgebreid assortiment. Het doel is dan ook om dé vitaminespecialist van Nederland te worden”, zegt marketing-communicatie manager Jill Snijder. “Wij doen heel veel met Frama. We besteden fulfilment volledig uit en hoeven ons daardoor geen zorgen te maken over logistieke zaken. Als er problemen zijn lost Frama die snel op.”

“Alles wat je logistiek kunt bedenken geven we uit handen bij Frama”, voegt manager logistics Tim Wolters toe. “Voorraadbeheer, aannemen van retouren, versturen van pakketten naar klanten en influencers en nog veel meer. Als we ergens niet uitkomen hebben we korte lijntjes met een medewerker die ons verder helpt. We hebben bijna dagelijks contact en Frama reageert altijd snel en goed.”

Klantenservice denkt mee

Op dit moment groeit Vitamines.com hard. Waar het bedrijf eerst een paar orders per week verstuurde, zijn dit er nu tientallen per dag. “Frama denkt goed mee in die groei”, zegt Tim. “Daarnaast maken we gebruik van een handige webshopkoppeling die zorgt dat alles in de backend ook goed verloopt.”

“Dankzij de werkwijze van Frama ervaren wij veel flexibiliteit die je bij een andere partij minder snel tegenkomt. Dat is erg prettig en maakt dat wij voorlopig nog wel even klant blijven.”

Tim Wolters, Manager Logistics Vitamines.com

Verrassende oplossingen, groot gemak

Het allerfijnst aan de samenwerking? “Frama is klantvriendelijk en komt met verrassende oplossingen. Ook is het gebruik van het verzendplatform zelf heel makkelijk”, zegt Jill. “Even een label aanmaken is zo gepiept in combinatie met de labelprinter.”

“Daarnaast is het financieel prettig werken. Alles is via een maandelijkse factuur ingeregeld. Hierdoor hebben we altijd duidelijk inzicht in alle uitgaven en weten we elke maand precies wat de kosten zijn.”

Ook geïnteresseerd in Fulfilment door Frama?
Bezoek dan de pagina of neem gerust contact met ons op.