Loading...

Frama helpt accountants veilig vertrouwelijke poststukken en pakketten te verzenden.

Met Frama weet je zeker dat jouw post snel en veilig aankomt bij de beoogde ontvanger. Dankzij track en trace ben je altijd op de hoogte van waar een pakket zich bevindt. Ervaar vandaag nog de gemakken.

Frama helpt accountants
IDeal
iDeal

Betaal achteraf of met iDEAL.

Tariff
Voordelige tarieven

Afhankelijk van hoeveel je verstuurt, kan een partij voordeliger zijn dan het versturen van losse poststukken.

StarterPack
Gratis startpakket

Start nu en ontvang een gratis startpakket! Zonder gedoe alles compleet voor het versturen van je eerste partij.

;
een platform voor al jouw post

Post veilig én voordelig verzenden

Door een pakket, brief of e-mail aangetekend te versturen is jouw post altijd veilig. Ontvang een bevestiging zodra een poststuk is aangekomen en betaal nooit meer te veel.

De prijs van een zending wordt bepaald op basis van jouw poststroom: hoe meer post je verstuurt, hoe goedkoper het wordt!

Alles is mogelijk met Frama

Dankzij een overzichtelijk dashboard op het verzendplatform heb je in één oogopslag inzicht in jouw zendingen. Wil je de status van een poststuk weten? Volg deze dan met track en trace.

RMail maakt het mogelijk om zelfs je e-mails aangetekend te versturen. Je krijgt een leesbevestiging zodra de ontvanger je mail heeft geopend. Ook verzend je met RMail eenvoudig grote bestanden via de mail. Handig!

  • Aangetekend e-mailen met RMail
  • Altijd op de hoogte dankzij Track&Trace
  • Zendingenoverzicht in een jouw dashboard
Veilig en snel verzenden met Frama

Verstuur jouw eerste zending binnen 5 minuten

Inloggen
Label aanmaken
Label printen
Afleveren pakketpunt
Frama helpt accountants

Waarom Frama zo goed werkt voor accountants

Het gebruik van onze diensten is heel eenvoudig. Zo maak je binnen een paar muisklikken al een pakket klaar voor verzending. Print het label vanaf het verzendplatform en plak deze op jouw pakket. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het pakket wegbrengen.

Starten met verzenden is makkelijk én veilig: een aangetekend poststuk verstuur je even eenvoudig als alle andere poststukken.

Al 12500 tevreden klanten!

Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen met Frama. Welke postzaken gebruiken zij – en wat zijn de voordelen?

Boom Boekhouderij
RMail
Boom Boekhouderij

Hanneke is boekhouder en Moneybird-adviseur voor ondernemers. Ze helpt mensen de financiële kant van ondernemen te begrijpen. Om vertrouwelijke documenten te versturen, maakt ze gebruikt van Frama RMail.

Lees meer

JYSK
Frankeermachine
Pakketten
JYSK

Ook bij JYSK wordt de frankeermachine van Frama regelmatig gebruikt. Daarnaast werken ze graag met het verzendplatform. 'Ik maak online etiketten met barcodes via het verzendplatform', aldus Angelique van den Akker, werkzaam op het hoofdkantoor van JYSK.

Lees meer

Vitamines.com
Pakketten
Webshopkoppeling
Fulfilment
Vitamines.com

We groeien hard en Frama denkt fijn mee in de mogelijkheden. Frama is klantvriendelijk en komt met verrassende oplossingen. Ook is het gebruik van het verzendplatform zelf heel makkelijk

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is en start met verzenden!

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.