Loading...

Boom Boekhouderij

Hanneke is boekhouder en Moneybird-adviseur voor ondernemers. Met haar bedrijf Boom Boekhouderij helpt ze mensen de financiële kant van ondernemen te begrijpen. Ook helpt ze ondernemers inzicht en overzicht te houden - en denkt ze mee over de onderneming. We spraken Hanneke over haar ervaring met Frama.

Boom Boekhouderij
Vertrouwelijke documenten versturen

Als boekhouder verstuurt Hanneke regelmatig vertrouwelijke documenten. Dit doet ze met Frama RMail, waar ze via via kennis mee maakte. “Zelf had ik nog nooit van RMail gehoord. Een kennis wees me erop. Het leek me meteen iets voor mij en sinds ik het gebruik ben ik er heel tevreden over.”

Hanneke is tevreden over het gebruiksgemak, maar ook over de prijs is ze erg te spreken. “Vaak zijn dit soort oplossingen erg duur. Frama is dat niet. Ik ben blij dat ik op deze mogelijkheid gewezen ben, het is heel handig. Inmiddels heb ik het ook al aanbevolen aan een andere collega, zij stapte ook meteen over en is nu tevreden gebruiker. Ze is belastingadviseur.”

Welke diensten van Frama gebruik je?

“Alles wat vertrouwelijk is, verstuur ik graag met RMail. Makkelijk, veilig en betaalbaar.”

Hanneke Boom, eigenaresse Boom Boekhouderij

De voordelen van RMail

Maar waarom is RMail dan zo’n fijne dienst voor boekhouders en belastingadviseurs? “Voor ons werk versturen wij regelmatig vertrouwelijke documenten. Denk aan aangiftes, correspondentie met de ondernemer, et cetera. Met RMail kunnen wij deze documenten aangetekend verzenden - en daarnaast kun je een aankomst- en openingsbevestiging inschakelen.”

Hanneke is een zeer tevreden gebruiker. “Het is erg makkelijk en wat ik zei ook heel voordelig. Ook voor de andere, ontvangende partij is het gebruiksvriendelijk. De software is eenvoudig en niet ingewikkeld. Wat ik naast het ondertekenen en aangetekend versturen ook heel fijn vind, is de mogelijkheid tot grote bestanden versturen. Alles in 1!”

Ook geïnteresseerd in een frankeermachine of het online voormelden van (brievenbus-)pakketten?
Bezoek dan de pagina's of neem gerust contact met ons op.