Loading...

Frama helpt notarissen bij het veilig verzenden van vertrouwelijke poststukken, documenten en pakketten

Of je nu veel post hebt of slechts een enkel poststuk. Een brief, brievenbuspakje, pakket, aangetekend stuk of zelfs partijenpost: het kan allemaal. Snel, veilig en eenvoudig jouw post online verzendklaar maken op het verzendplatform.

Ervaar het nu zelf in combinatie met onze labelprinter die je de eerste 6 maanden gratis kunt uitproberen.

Frama helpt notarissen met verzenden
ParcelForeign
Pakketten

Verstuur pakketten en brievenbuspakjes met verschillende verzendopties tegen voordelige tarieven naar zowel binnen- als buitenland.

Letters
Brieven

Speciaal voor ondernemers die slechts enkele brieven per week versturen is er de digitale postzegel. Eenvoudig, snel en direct printbaar.

RegisteredMail
Aangetekende post

Veilig en gemakkelijk. Geen gedoe meer met barcodeboeken dankzij de online service van Frama én altijd weten waar jouw poststuk is dankzij track en trace.

Frama verzendplatform versturen pakketten

Versturen van post en pakketten inefficiënt en duur?

Bij Frama niet! Op het verzendplatform verstuur je jouw brieven, buspakjes en pakketten in slechts een paar muisklikken. Super eenvoudig en altijd voordelig. Nooit meer in de rij bij het postkantoor.

Labelprinter 6 maanden gratis!

Maak het versturen van jouw post nóg gemakkelijker met een labelprinter. Koppel de labelprinter aan het verzendplatform en print jouw verzendlabels in slechts een paar klikken.

  • Probeer de labelprinter nu 6 maanden gratis!
  • Daarna slechts € 5,95 per maand
  • Print verzendlabels voor al jouw post
Veilig en snel post en pakketten versturen met Frama

Verstuur jouw eerste zending binnen 5 minuten

Inloggen
Label aanmaken
Label printen
Afleveren pakketpunt
Voordelig post en pakketten verzenden met frama op het platform

Waarom kiezen voor Frama?

Frama is het verzendplatform waar je al jouw post eenvoudig en voordelig verzendt. Met ruim 45 jaar ervaring in de postmarkt bieden wij jou altijd de beste oplossing.

Al 12.500 tevreden klanten!

Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen met Frama. Welke postzaken gebruiken zij – en wat zijn de voordelen?

ANWB Business Services
Frankeermachine
Pakketten
Labelprinter
ANWB Business Services

Bij ANWB Business Services worden zowel de frankeermachine als het verzendplatform van Frama gebruikt voor postzaken. We spraken receptioniste Bianca Duwel.

Hagemeijer Tweewielers
Frankeermachine
Pakketten
Labelprinter
Hagemeijer Tweewielers

Ben Hagemeijer is eigenaar van tweewielerzaak 'Hagemeijer Tweewielers'. Regelmatig moet hij een pakket versturen - en dat doet hij graag met Frama. 'Het verzendplatform is heel makkelijk in gebruik en werkt altijd naar behoren.'

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten
Frankeermachine
Pakketten
LabelPrinter
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Ellen Pape is receptioniste bij Van Gelderen Advocaten, een zeer tevreden klant van Frama. Ze vertelt onder andere over het gebruik van de labelprinter, die ze bij Van Gelderen sinds een tijdje gebruiken. 'Dit bevalt super. Het is heel erg makkelijk en bespaart een hoop tijd.'

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is en start met verzenden!

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.