Frama is uw partner in post

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor postverzending, verwerking en persoonlijke communicatie

Over ons

Frama Nederland is een dochteronderneming van Frama AG te Zwitserland en marktleider op het gebied van frankeermachines. Met ruim veertig jaar ervaring als expert op het gebied van frankeren bewegen wij mee met de ontwikkelingen in de markt. Onze horizon is verbreed en wij zijn getransformeerd naar een organisatie meer gefocust op oplossingen voor post- en pakketverwerking, veilige digitale informatie-uitwisseling, gegevensbeheer en communicatie.

Onze missie

Frama Nederland heeft als doel om een optimale schakel te zijn tussen de verzender en de ontvanger in het MKB. Dit doen wij door de inzet van gebruiksvriendelijke oplossingen voor post- en pakketverwerking, veilige digitale informatie-uitwisseling, gegevensbeheer en communicatie. Van de kleinste brief tot het online verzenden van een pakket, van geautomatiseerd aangetekende e-mails versturen tot het digitaliseren van documentstromen.

Onze visie

De postmarkt is continu in beweging. Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar van fysieke post naar digitale alternatieven. Ook het toenemende volume van het aantal pakketten dat wordt verzonden is van invloed op onze marktbenadering. De transitie van frankeermachine naar all-round service verlenende organisatie waarbij alle aspecten van postverwerking aangeboden worden zien wij als de toekomst.

Onze kennis delen wij graag om de kwaliteit van de interactie tussen u en uw klanten sterker en persoonlijker te maken. Waarbij integriteit in communicatie centraal staat.

responsive

Haal meer uit uw post