Loading...

Bee-Sports

Bee-Sports is een webshop en partner van Veilig Verkeer Nederland. In de webshop van Bee-Sports worden veiligheidsproducten verkocht, zoals lichtharnassen voor het hardlopen en losse lampjes, maar ook reflectiespray en oortjes. Sinds de coronacrisis verkoopt Olivia ook veel mondkapjes. "Voor het verzenden van de mondkapjes gebruik ik partijenpost, heel handig."

Bee-Sports
Partijenpost van Frama

Eigenlijk was ze op zoek naar een goede partij voor een frankeermachine, maar toen ze met Frama in contact kwam, kreeg Olivia partijenpost van Frama aangeboden. “Volgens een medewerker van Frama zou dat voor mij de beste en goedkoopste optie zijn, beter nog dan frankeren – en dat klopt. Super fijn!”

Elke dag wordt bij Bee Sports de post opgehaald. Voordat de post wordt opgehaald, meldt Olivia alles online voor. “Via de site doe ik een aanvraag van een x aantal poststukken met een bepaalde gewichtsklasse. Ik print de adressenlijst uit en doe deze samen met de pakketjes in een postzak.”

Partijenpost: flexibel en gemakkelijk

Olivia: “Het makkelijke van partijenpost is dat je kunt kiezen uit verschillende gewichtsklassen. Ik kies voor gesorteerde partijenpost, wat me veel geld bespaart omdat ik nu geen postzegels hoef te kopen.”

Hoe bevalt Partijenpost van Frama?

“Het makkelijke van partijenpost is dat je kunt kiezen uit verschillende gewichtsklassen. Ik kies voor gesorteerde partijenpost, wat me veel geld bespaart omdat ik nu geen postzegels hoef te kopen.”

Olivia Jeursen, Owner & founder Bee-Sports

Hoe gaat het nu met Bee-Sports?

De webshop van Olivia loopt goed. Ze verkoopt veel harnasjes en lichtarmbandjes, maar sinds de coronacrisis verstuurt ze ook veel mondkapjes. “Vooral voor het verzenden van de mondkapjes gebruik ik partijenpost. De andere producten gaan vaak in een pakketje, omdat ze niet in een brievenbuspakje passen. Maar als ik een enkel lichtarmbandje verkoop, gaat ook deze met de partijenpost mee.”

Ook geïnteresseerd in partijenpost van Frama?
Bezoek dan de pagina of neem gerust contact met ons op.