Frama Care Frama Care
naar MijnFrama
Registreer u nu

Slechte afdruk Matrix

Afdruk Matrix

Haal de inktcassette uit het toestel. (zie de gebruikershandleiding) Leg een met printkopreiniger bevochtigde doek op een vlakke ondergrond. Plaats de inktcassette met de printkoppen naar beneden op de doek. Haal met één vlotte beweging de cassette over de doek. De doek absorbeert de inkt en uit beide printkoppen vloeien 2 blauwe lijnen. Verwijder eventueel droge inktresten.

Maak met een droge doek de contactpunten van beide cassettes schoon. Plaats de inktcassettes terug (zie de gebruikershandleiding). Maak een nulafdruk.

Bij sterk vervuilde printkoppen of wanneer er geen 2 paar blauwe lijnen op de doek achter blijven, is het raadzaam de inktcassette 2 minuten op de bevochtigde doek te laten staan. De doek absorbeert de inkt en opgedroogde inktresten worden vloeibaar.

Ondeskundig reinigen kan de printkoppen beschadigen en onbruikbaar maken. Gebruik voor het reinigen een zachte, niet-pluizende doek. Droge en/of niet zachte doeken kunnen de printkoppen ernstig beschadigen. Gebruik uitsluitend de meegeleverde printkopreiniger.

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met:

Frama Care

0900 - 11 222 22
framacare@frama.nl