Loading...

Frama helpt advocaten bij het veilig verzenden van vertrouwelijke poststukken, documenten en pakketten

Snel, veilig en eenvoudig. Nooit meer naar het postkantoor voor dure postzegels of pakketzegels. Met Frama regel je al jouw post eenvoudig op één plek. Ervaar het gemak en start vandaag nog.

Advocaten op het verzendplatform van Frama
TrackAndTrace
Track en Tace

Pakketten en aangetekende brieven eenvoudig online aanmaken en volgen met track en trace.

FreeAccount
Gratis account

Een account voor het verzendplatform is gratis, je betaalt alleen voor de zendingen die je daadwerkelijk verstuurt.

OnlineShipment
Online post verzenden

Nooit meer in de rij bij het postkantoor, je regelt al jouw postzaken eenvoudig vanaf je computer.

Advocaten versturen pakketten op verzendplatform van Frama

Ervaar je het versturen van post soms als gedoe?

Als advocaat moet je met regelmaat post versturen, toch kun je dat ervaren als gedoe. Frama neemt je deze taak zoveel mogelijk uit handen met het meest complete verzendplatform van Nederland. Al jouw post eenvoudig online voormelden en verzenden. Kom je er toch niet helemaal uit dan staat ons serviceteam altijd voor je klaar.

Eén platform voor al jouw post

Met het verzendplatform van Frama verzend je veilig, snel en voordelig al jouw poststukken. Of het nu een pakket, aangetekende brief of brievenbuspakje is. Koppel een labelprinter aan het verzendplatform en print in een handomdraai jouw verzendlabels. Post versturen was nog nooit zo makkelijk.

  • Verstuur eenvoudig vertrouwelijke poststukken
  • Print snel verzendlabels met de labelprinter
  • Bespaar en verzend tegen aantrekkelijke tarieven
Veilig en snel post en pakketten versturen met Frama

Verstuur jouw eerste zending binnen 5 minuten

Inloggen
Label aanmaken
Label printen
Afleveren pakketpunt
Advocaten versturen via het online verzendplatform

Waarom Frama zo goed werkt voor advocaten

Van vertrouwelijke brief, klein of groot pakket, tot groot document (zowel per post als digitiaal). Frama is hét verzendplatform waar je al jouw post eenvoudig en voordelig verzendt. Alles onder één dak.

Verstuur jouw post altijd tegen de voordeligste tarieven én de beste gebruikerservaring. Kom je er even niet uit? Dan staat ons supportteam voor je klaar.

Al 12.500 tevreden klanten!

Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen met Frama. Welke postzaken gebruiken zij – en wat zijn de voordelen?

Huijzer Advocaten
Frankeermachine
RMail
Huijzer Advocaten

Conny van der Helden is officemanager voor Huijzer Advocaten en ervaart al zeven jaar de gemakken van Frama. Eerst alleen de frankeermachine, later ook RMail voor het veilig verzenden van vertrouwelijke informatie. 'Het is heel gebruiksvriendelijk. Een paar drukken op de knop - en klaar is Kees!'

Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten
Frankeermachine
Pakketten
LabelPrinter
Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten

Ellen Pape is receptioniste bij Van Gelderen Advocaten, een zeer tevreden klant van Frama. Ze vertelt onder andere over het gebruik van de labelprinter, die ze bij Van Gelderen sinds een tijdje gebruiken. 'Dit bevalt super. Het is heel erg makkelijk en bespaart een hoop tijd.'

QSN
Frankeermachine
RMail
QSN

Daphne Koot, is Office Manager bij QSN, dat staat voor Quality Services Network. QSN geeft bedrijven garantie op certificering, met behulp van consultants. Daphne: 'Wij maken wekelijks gebruik van de frankeermachine.'

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is en start met verzenden!

Veelgestelde vragen

Wij staan voor je klaar. Bekijk hier de veelgestelde vragen.
Kom je er niet uit, neem dan vooral contact met ons op.

Je krijgt toegang tot het verzendplatform door gratis een account aan te maken. Na het aanmaken van het account kun je inloggen met jouw gegevens en starten met verzenden.

Nee, je zit nergens aan vast. Als je geen brievenbuspakjes of pakketten verstuurt brengen wij dus ook niks in rekening. Wel zo eerlijk.

Verzendlabels print je uit met jouw eigen printer of een labelprinter van Frama. Je huurt al een labelprinter vanaf €5,95 per maand. Etiketten koop je in de shop van Frama.

Nee, het aanmaken van een account is geheel gratis.

Ja, bij een pakket en brievenbuspakje krijg je een track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Met de handige rapportages heb je gelijk inzicht in de status van jouw zendingen.

Ja, we hebben bestaande koppelingen voor WooCommerce, Magento, Shopify, Lightspeed, Mijnwebwinkel en BOL.com. Met de REST API kun je zelf een koppeling maken met MijnFrama. Neem hiervoor contact met ons op.